ANUNCIO DE REGATA

DATA DE CELEBRACI脫

Tindr脿 lloc el segon cap de setmana de juliol 2017, divendres 6 i dissabte 7.
Sortida del CN El Bal铆s el divendres 6 de juliol 2017 a les 18h.00m.

RECORREGUT

Del Club N脿utic El Bal铆s al Club N脿utic L鈥橢scala (58 milles n脿utiques).

ORGANITZA

CN Skipper y Difusi贸n N谩utica en col路laboraci贸 amb el Club N脿utic El Bal铆s, el Club N脿utic L鈥橢scala i la Federaci贸 Catalana de Vela.

COL路LABOREN

Real Asociaci贸n Nacional de Cruceros,聽Sociedad Estatal de Salvamento y Seguridad Mar铆tima, Guardia Civil del Mar i Ports de la Generalitat i ANAM.

REGLAMENTS

RRV de la ISAF, el present Anunci, les Instruccions de Regata, el reglament t猫cnic de Creuers RI i ORC.

TIPUS DE VAIXELLS

ORC: Creuers amb certificat ORC. Per a aquelles embarcacions que vulguin puntuar per el Campionat de Catalunya de Creuers de la Federaci贸 Catalana de Vela.

Velers amb certificat RI.
Amb tripulaci贸.

GOLF: Creues tripulats per dues persones.

TRAINING: Vaixells en llista 6a amb patr贸 professional o amb demostrada experi猫ncia.

Per a la formaci贸 d鈥檜na categoria 茅s necessari un m铆nim de cinc embarcacions inscrites en la mateixa categoria.

Eslora m铆nima: 7.00m.

DRETS D鈥橧NSCRIPCI脫

L鈥檌mport dels drets d鈥檌nscripci贸 茅s en funci贸 de la m脿xima eslora de la embarcaci贸 contemplada en metres sencers, arrodonits cap amunt, incloent-hi un determinat nombre

de tripulants segons el seg眉ent barem:
16 鈧./m.l.

Tripulants: fins a 10m. 5Trip., fins a 12m. 6Trip., fins a 14m. 7 Trip., fins a 16m. 8Trip., majors 16m. 9Trip.
CATEGORIA DELTA: 20 鈧./m.l..
CATEGORIA GOLF聽(sols dos): 12 鈧./m.l.

BONIFICACI脫 DEL 10% DE DESCOMPTE pels socis de: Club N脿utic El Bal铆s聽i CN L鈥橢scala.

Quan el nombre de tripulants sigui superior a l鈥檌ndicat, els drets d鈥檌nscripci贸 es veuran

incrementats a ra贸 de 15 鈧 per tripulant suplementari.
Preu m铆nim: 7m./l., m脿xim: 19m/l de eslora m脿xima.

LES EMBARCACIONS PATROCINADES PER:
A)聽Petita i mitjana empresa +50% sobre els drets d鈥檌nscripci贸.
B)聽Multinacional o entitats financeres +100% sobre els drets d鈥檌nscripci贸.

PROCEDIMENT D鈥橧NSCRIPCI脫

La inscripci贸 茅s obligat貌ria. Es far脿 omplint el Full d鈥橧nscripci贸, adjuntant fotoc貌pia de l鈥檃sseguran莽a de RC del iot, certificat de navegabilitat zona 4 i llic猫ncies federatives.

Haur脿 de remetre鈥檚, acompanyada del comprovant de l鈥檌ngr茅s, per l鈥檌mport que correspongui, al compte de:聽Difusi贸n N谩utica S.L.

IBAN ES 55 0075 0002 2205 0511 1682 , BIC CODE: POPUESMM 聽

Les inscripcions han d鈥檈star en poder de DIFUSI脫N N脕UTICA abans del 4 de juliol 2017, no obstant el Comit猫 de Regata admetr脿 inscripcions amb posterioritat a aquesta data, en cas de no estar cobertes totes les places.

El Comit猫 de Regata est脿 facultat per a refusar qualsevol inscripci贸.

CLASSIFICACIONS

Clasificaci贸 General en Temps Compensat en ORC.

Clasificaci贸 General en Temps Compensat en RI.

Clasificaci贸 en Temps Real.

Un iot no podr谩 classificarse en ORC i en RI encara que estigui en posesi贸 de ambd贸s certificats vigents, obligatoriamente abans del pla莽 de tancament d鈥檌nscripci贸 haur脿 d鈥檌nformar en quin sistema vol estar classificat.

Per el Campionat de Catalunya tan sols puntuar脿 la classe ORC.

SEGURETAT

Els iots participants han d鈥檈star equipats amb motor auxiliar, emissora de r脿dio VHF amb un abast m铆nim de 15鈥睲N i l鈥檈quip de seguretat i salvament obligatori per regata costanera segons CCC, exigit per l鈥橝utoritat Mar铆tima. Els iots participants hauran d鈥檈star degudament despatxats.

Per motius Meteorol貌gics o de Seguretat, el Comit猫 de Regata podr脿 ajornar i incl貌s avan莽ar els senyals de llargada amb previ av铆s, a la Reuni贸 de Patrons obligat貌ria, aquesta decisi贸 ser脿 inapel路lable i no subjecta a posteriors propostes.

Totes les embarcacions queden a disposici贸 del Coordinador de Seguretat i Comit茅 de Regata si s贸n sol路licitats per tasques d鈥檃jut i rescat en cas d鈥檈merg猫ncia. Ser脿 responsabilitat de l鈥檃rmador o responsable de cada embarcaci贸 complir amb les normes legals previstes per a les embarcacions d鈥檈sbarjo, tant en car脿cter general com en especial per al seu govern, despatx i seguretat.

PUBLICITAT

D鈥檃cord amb el reglament de la ISAF la Regata ser脿 considerada com a esdeveniment de la classe C.

DRET D鈥橝MARRATGE

Els participants disposaran de dret d鈥檃marratge gratu茂t al Club N脿utic El Bal铆s des del diumenge 2 de juliol de 2017 fins el dia de la sortida, divendres 7 de juliol 2017, i al Club N脿utic L鈥橢scala fins al diumenge 9 de Juliol i descompte del 20% sobre la tarifa vigent al Club N脿utic L鈥橢scala des del dilluns 10 al dissabte 15 de juliol de 2017 (segons disponibilitat de places i pr猫via reserva amb antelaci贸. Indispensable comunicar-ho a Capitania abans de les 20 h. del dia 7/7/2017) a tots els participants arribats al Club N脿utic L鈥橢scala, ja siguin classificats o retirats.

TROFEUS

Trofeus per als tres primers classificats de la Classificaci贸 General en ORC i RI.

Trofeu per el primer classificat en la categoria Golf en RI i per el primer classificat en la categoria Training en RI, sempre que hi hagi un m铆nim de cinc iots inscrits en cada un dels grups.

LLIURAMENT DE TROFEUS

Tindr脿 lloc a l鈥橢scala la tarda del dissabte聽7 de juliol 2017 durant el transcurs de la Recepci贸 de Benvinguda als participants de la Ruta de la Tramuntana.

MODIFICACIONS

Difusi贸n N谩utica, com a Entitat Organitzadora, es reserva el dret de modificar el present Anunci de Regata. En cas de discrep脿ncia entre aquest Anunci i les Instruccions de Regata, prevaldran aquestes 煤ltimes.

RESPONSABILITATS

Difusi贸n N谩utica com a Entitat Organitzadora, Club N脿utic El Bal铆s i 聽el Club N脿utic L鈥橢scala com a Entitats col路laboradores, aix铆 com els organismes i empreses col路laboradores, no assumeixen expressament cap responsabilitat sobre qualsevol accident que pogu茅s produir-se abans, durant o despr茅s de La Regata.

Difusi贸n N谩utica Difusi贸n N谩utica
© DIFUSI脫N N脕UTICA, 2018 - Nota Legal
Powered by Global Net Sports