ANUNCIO DE REGATA

RUTA DE LA TRAMUNTANA 2019

Regata costanera de llarga dist脿ncia聽per a embarcacions de creuer a vela.

Prova puntuable pel CIRCUIT DE REGATES D’ALTURA

Prova puntuable pel CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CREUERS D’ALTURA, en tripulaci贸 completa i pel聽TROFEU REGATES OFFSHORE聽de la Federaci贸 Catalana de Vela per solitaris i A2.

DATES I PROGRAMA

Tindr脿 lloc el primer聽cap de setmana de juliol 2019, divendres 5 i dissabte 6.
Sortida del CN El Bal铆s el divendres 5 de juliol 2018 als 18h.00m.

Divendres 5 de juliol en el CLUB N脌UTIC EL BAL脥S:

12:00h – 16:00h. Formalitzaci贸 d’inscripcions, lliurament de documentaci贸 i borsa del Capit脿 a la 2陋 planta de l’edifici social del Club (damunt del restaurant del Club).

16:15h.聽Reuni贸 de Patrons a la 2陋 planta de l’edifici social del Club (damunt del restaurant del Club).

18:00h. Sortida de la regata.

Els regatistas que ho desitgin podran menjar en el restaurant del CN a preu de Men煤 de Soci.

Dissabte 6 de juliol, CLUB N脌UTIC L’ESCALA

18:30h. Finalitzaci贸 temps l铆mit.

19:30h.聽Lliurament de Trofeus i seguidament recepci贸 de benvinguda聽para a tots els participants a聽les terrasses del Club N脿utic L’Escala.

L’Oficina de Regata, oberta de 9h a 14h i de 15h a 19h 聽estar脿 situada a聽l’edifici de Capitania

RECORREGUT

Del Club N脿utic El Bal铆s al Club N脿utic L鈥橢scala (54 milles n脿utiques).

ORGANITZA

CN Skipper i Difusi贸n N谩utica en col路laboraci贸 amb el Club N脿utic El Bal铆s, el Club N脿utic L鈥橢scala i la Federaci贸 Catalana de Vela.

COL路LABOREN

Real Asociaci贸n Nacional de Cruceros,聽Sociedad Estatal de Salvamento y Seguridad Mar铆tima, Guardia Civil del Mar i Ports de la Generalitat.

REGLAMENTS

RRV de la World Sailing, el present Anunci, les Instruccions de Regata, el reglament t猫cnic de Creuers ORC.

COMPENSACI脫 DE TEMPS

Es correr脿 sota les formules de compensaci贸 de temps ORC per monocascs.

Els patrons que no disposin de certificat ORC podran sol路licitar un estimat a l’organitzaci贸. Els rating s’estimaran penalitzant en un 2% el valor del vaixell m茅s r脿pid del model correspondent present en els llistats ORC. Els r脿ting estimats no seran en cap cas motiu de protesta.

Les embarcacions que corrin amb r脿ting estimat podran competir en la classificaci贸 general de la regata i del Circuit de Regates d’Altura.

Els vaixells que vulguin puntuar en els Circuits de la Federaci贸 Catalana de Vela (Campionat de Catalunya Solitaris i A Dos / Trofeu Regates Offshore per Tripulaci贸 completa) hauran de competir amb un certificat ORC oficial (Internacional o Club).

CATEGOR脥ES

Creuers a vela enquadrats en les seg眉ents Categories:

ORC : Creuers monocasc amb certificat rating ORC (Internacional o Club)

PROMOCI脫聽: Creuers monocasc amb rating estimat

Tripulacions Redu茂des:
SOLITARIS I A DOS: Creuers tripulats en solitari o a dos.

Altres Tripulacions:
TRAINING: Vaixells en llista 6陋 amb patr贸 professional o de demostrada experi猫ncia

Per a la formaci贸 d’una Categoria, es requerir脿 un m铆nim de cinc vaixells inscrits en la mateixa. Cada Categoria, segons el nombre de participants que la componguin, es podr脿 subdividir en Classes agrupant els vaixells en funci贸 del seu any de disseny i/o eslora a criteri del Comit猫 de Regata.

DRETS D鈥橧NSCRIPCI脫

L鈥檌mport dels drets d鈥檌nscripci贸 茅s en funci贸 de la m脿xima eslora de la embarcaci贸 contemplada en metres sencers, arrodonits cap amunt.

ESLORA MONOCASCOS MULTICASCOS SOLITARIOS Y A DOS
<9.99m 175 鈧 225 鈧 130 鈧
10m-10.99m 195 鈧 245 鈧 150 鈧
11m-11.99m 215 鈧 265 鈧 170 鈧
12m-12.99m 235 鈧 285 鈧 180 鈧
13m-13.99m 255 鈧 305 鈧 190 鈧
14m-14.99m 275 鈧 325 鈧 200 鈧
15m-15.99m 295 鈧 345 鈧 210 鈧
16m-16.99m 315 鈧 365 鈧 220 鈧
17m-17.99m 335 鈧 385 鈧 230 鈧
>18m 355 鈧 405 鈧 240 鈧

La inscripci贸 inclou el dret d’amarre al CN EL Bal铆s i al CN L’Escala, la Borsa del Capit脿聽amb obsequis聽i d贸na dret a tota la tripulaci贸 al聽sopar de benvinguda a les terrasses del Club N脿utic L’Escala el dissabte 6 de juliol .

Els drets d’inscripci贸 contemplen un m脿xim de 5 tripulants per embarcaci贸. Es podran incloure els tripulants addicionals que es desitgin abonant 25鈧 per cadascun que s’incorpori.

BONIFICACI脫 DEL 10% DE DESCOMPTE pels socis de: Club N脿utic El Bal铆s,聽del CN L鈥橢scala i de l’associaci贸 ARAM.

S’aplicar脿 un 20% de rec脿rrec a les inscripcions realitzades a nom d’empresa o per a vaixells patrocinats

PROCEDIMENT D’INSCRIPCI脫

La inscripci贸 茅s obligat貌ria. Es far脿 a trav茅s de la p脿gina聽http://www.larutadelatramuntana.com/hoja-de-inscripcion/

Documentaci贸 a adjuntar

1.- Certificat de navegaci贸. Els vaixells amb bandera estrangera presentaran documentaci贸 del registre de l’embarcaci贸 al seu pa铆s.

2.- REBUT en vigor del segur de RC de l’embarcaci贸.

3.- N煤mero de radiobalisa MMSI

4.- Certificat de rating ORC. Sol路licitar a la Federaci贸 Espanyola de Vela: sol路licitud on-line; telf – 915.195.008 o sol路licitar estimat a l’organitzaci贸.

5.- Llic猫ncies federatives anuals o v脿lides tan sol per a aquesta regata per a cadascun dels tripulants. Sol路licitar al seu propi club, tramitar a l’oficina de regates durant el proc茅s de registre en el port de sortida o tramitaci贸 on-line:聽http://www.vela.cat/llicencia

6.- Comprovant d’ingr茅s bancari per l’import que correspongui segons categoria i eslora en el compte a nom de:

Difusi贸 N脿utica, S.L.
IBAN 脡S 55 0075 0002 2205 0511 1682
BIC CODE: POPUESMM

IMPORTANT: En el concepte de la transfer猫ncia s’introduir脿 el codi RT聽(per identificar que es tracta de la regata Ruta de la Tramuntana) + el nom del vaixell.

TOTA LA DOCUMENTACI脫 haur脿 de remetre’s abans del 28 de juny a Difusi贸 N脿utica per e-mail: inscripciones@difusionnautica.com

El Comit猫 de Regata est脿 facultat per rebutjar qualsevol inscripci贸.

Devolucions: Fins al 22 de juny de 2018 es retornar脿 el total de la inscripci贸, restant-li el 15% en concepte de despeses. Del dia 23 al 29 de juny, es retornar脿 el 50% de l’import d’inscripci贸. A partir del 30 de juny NO es far脿 cap tipus de devoluci贸.

Les inscripcions han d’estar en poder de DIFUSI脫 N脌UTICA abans del聽28 juny, no obstant aix貌 el Comit猫 de Regata,聽es reserva el dret a admetre inscripcions amb posterioritat a aquesta data, en cas de no estar cobertes totes les places. El Comit猫 de Regata est脿 facultat per rebutjar qualsevol inscripci贸. La inscripci贸 inclou el dret d’amarrament la borsa del Capit脿 i l’acc茅s de tota la tripulaci贸 al sopar de Benvinguda聽a l’Escala.

CLASSIFICACIONS

Classificaci贸 General en Temps Compensat ORC.Puntuable per al Circuit de Regates d’Altura.

En les classificacions generals en聽ORC s’inclouran als solitaris i a dos aplicant el seu聽rating聽de tripulaci贸 completa.

Puntuable pel Campionat de Catalunya d’Altura – tripulaci贸 completa聽(Excloent vaixells amb r脿tings estimats)

Classificaci贸 en Temps Compensat Solitari i A dos聽ORC.

Puntuable pel Trofeu Regates聽Offshore – solitaris i A2 de la Federaci贸 Catalana de Vela.聽(Excloent vaixells amb r脿tings estimats)

Classificaci贸 en Temps Compensat ORC Promoci贸 i o Training聽

En cas que hi hagi un m铆nim de 5 vaixells per formar categoria.

SEGURETAT i聽MESURAMENT

Els iots participants han d鈥檈star equipats amb motor auxiliar, emissora de r脿dio VHF amb un abast m铆nim de 15鈥睲N i l鈥檈quip de seguretat i salvament obligatori per regata costanera segons CCC, exigit per l鈥橝utoritat Mar铆tima. Els iots participants hauran d鈥檈star degudament despatxats.

Per motius Meteorol貌gics o de Seguretat, el Comit猫 de Regata podr脿 ajornar i incl貌s avan莽ar els senyals de llargada amb previ av铆s, a la Reuni贸 de Patrons obligat貌ria, aquesta decisi贸 ser脿 inapel路lable i no subjecta a posteriors propostes.

Totes les embarcacions queden a disposici贸 del Coordinador de Seguretat i Comit茅 de Regata si s贸n sol路licitats per tasques d鈥檃jut i rescat en cas d鈥檈merg猫ncia. Ser脿 responsabilitat de l鈥檃rmador o responsable de cada embarcaci贸 complir amb les normes legals previstes per a les embarcacions d鈥檈sbarjo, tant en car脿cter general com en especial per al seu govern, despatx i seguretat.

L’organitzaci贸 podria cedir sistemes port脿tils de seguiment GPS, en aquest cas el seu 煤s seria obligatori.

Totes les embarcacions participants estaran a la disposici贸 del Comit猫 per a control de Seguretat i/o Mesurament.

PUBLICITAT

D鈥檃cord amb el reglament de la聽World Sailing聽la Regata ser脿 considerada com a esdeveniment de la classe C.

DRET D鈥橝MARRATGE

Els participants disposaran de dret d鈥檃marratge gratu茂t al Club N脿utic El Bal铆s des del diumenge聽30 de juny de 2019 fins el dia de la sortida, divendres 5 de juliol, i al Club N脿utic L鈥橢scala fins al diumenge聽7 de Juliol i descompte del 20% sobre la tarifa vigent al Club N脿utic L鈥橢scala des del dilluns 8 al dissabte 13 de juliol de 2019 (segons disponibilitat de places i pr猫via reserva amb antelaci贸. Indispensable comunicar-ho a Capitania abans de les 20 h. del dia 6/7/2019) a tots els participants arribats al Club N脿utic L鈥橢scala, ja siguin classificats o retirats.

TROFEUS

Els Trofeus es detallaran a les instruccions de regata.

LLIURAMENT DE TROFEUS

Tindr脿 lloc a l鈥橢scala la tarda del dissabte 6 de juliol durant el transcurs de la Recepci贸 de Benvinguda als participants de la Ruta de la Tramuntana.

MODIFICACIONS

Club N脿utico Skipper i Difusi贸n N谩utica, com a Entitats Organitzadores, es reserven el dret de modificar el present Anunci de Regata. En cas de discrep脿ncia entre aquest Anunci i les Instruccions de Regata, prevaldran aquestes 煤ltimes.

RESPONSABILITATS

Club N谩utico Skipper i Difusi贸n N谩utica com a Entitats Organitzadores, Club N脿utic El Bal铆s i 聽el Club N脿utic L鈥橢scala com a Entitats col路laboradores, aix铆 com els organismes i empreses col路laboradores, no assumeixen expressament cap responsabilitat sobre qualsevol accident que pogu茅s produir-se abans, durant o despr茅s de La Regata.

Difusi贸n N谩utica Difusi贸n N谩utica
© DIFUSI脫N N脕UTICA, 2019 - Nota Legal
Powered by Global Net Sports