ANUNCIO DE REGATA

RUTA DE LA TRAMUNTANA

XXV ANIVERSARI

Regata costanera de llarga dist脿ncia聽per a embarcacions de creuer a vela.

Prova puntuable per al CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CREUERS D’ALTURA.

Prova puntuable pel CIRCUIT DE REGATES D’ALTURA

DATES I PROGRAMA

Tindr脿 lloc el primer聽cap de setmana de juliol 2018, divendres 6 i dissabte 7.
Sortida del CN El Bal铆s el divendres 6 de juliol 2018 als 18h.00m.

Divendres 6 de juliol en el CLUB N脌UTIC EL BAL脥S:

12:00h – 16:00h. Formalitzaci贸 d’inscripcions, lliurament de documentaci贸 i borsa del Capit脿 a la 2陋 planta de l’edifici social del Club (damunt del restaurant del Club).

16:15h.聽Reuni贸 de Patrons a la 2陋 planta de l’edifici social del Club (damunt del restaurant del Club).

18:00h. Sortida de la regata.

Els regatistas que ho desitgin podran menjar en el restaurant del CN a preu de Men煤 de Soci.

Dissabte 8 de juliol, CLUB N脌UTIC L’ESCALA

18:30h. Finalitzaci贸 temps l铆mit.

19:30h.聽Lliurament de Trofeus i seguidament recepci贸 de benvinguda聽para a tots els participants a聽les terrasses del Club N脿utic L’Escala.

L’Oficina de Regata, oberta de 9h a 14h i de 15h a 19h 聽estar脿 situada a聽l’edifici de Capitania

RECORREGUT

Del Club N脿utic El Bal铆s al Club N脿utic L鈥橢scala (54 milles n脿utiques).

ORGANITZA

CN Skipper y Difusi贸n N谩utica en col路laboraci贸 amb el Club N脿utic El Bal铆s, el Club N脿utic L鈥橢scala i la Federaci贸 Catalana de Vela.

COL路LABOREN

Real Asociaci贸n Nacional de Cruceros,聽Sociedad Estatal de Salvamento y Seguridad Mar铆tima, Guardia Civil del Mar i Ports de la Generalitat i ANAM.

REGLAMENTS

RRV de la ISAF, el present Anunci, les Instruccions de Regata, el reglament t猫cnic de Creuers RI i ORC.

TIPUS DE VAIXELLS

ORC: Creuers amb certificat ORC. Per a aquelles embarcacions que vulguin puntuar per el Campionat de Catalunya de Creuers de la Federaci贸 Catalana de Vela.

Velers amb certificat RI.
Amb tripulaci贸.

GOLF: Creues tripulats per dues persones.

TRAINING: Vaixells en llista 6a amb patr贸 professional o amb demostrada experi猫ncia.

Per a la formaci贸 d鈥檜na categoria 茅s necessari un m铆nim de cinc embarcacions inscrites en la mateixa categoria.

Eslora m铆nima: 7.00m.

DRETS D鈥橧NSCRIPCI脫

L鈥檌mport dels drets d鈥檌nscripci贸 茅s en funci贸 de la m脿xima eslora de la embarcaci贸 contemplada en metres sencers, arrodonits cap amunt.

 

MONOCASCOS MULTICASCOS SOLITARIOS/A DOS N潞 TRIP
hasta 10 164 鈧 205 鈧 123 鈧 5
10a10,99 181 鈧 227 鈧 136 鈧 5
11a11,99 199 鈧 248 鈧 149 鈧 7
12a12,99 216 鈧 270 鈧 162 鈧 7
13a13,99 233 鈧 292 鈧 175 鈧 7
14a14,99 251 鈧 313 鈧 188 鈧 7
15a15,99 268 鈧 335 鈧 201 鈧 7
16a16,99 285 鈧 356 鈧 214 鈧 10
17a17,99 302 鈧 378 鈧 227 鈧 10
m谩s de 18 320 鈧 400 鈧 240 鈧 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONIFICACI脫 DEL 10% DE DESCOMPTE pels socis de: Club N脿utic El Bal铆s聽i CN L鈥橢scala.

Quan el nombre de tripulants sigui superior a l’indicat, els drets d’inscripci贸 es veuran incrementats en ra贸 de 25鈧 per tripulant suplementari.INSCRIPCIONS A NOM D’empresa I PATROCINISA/- Inscripcions a nom d’empresa: +20%

B/- Vaixells patrocinats per petita i mitja empresa: +50%

C/- Vaixells patrocinats per multinacionals o entitats financeres: +100%

PROCEDIMENT D’INSCRIPCI脫

La inscripci贸 茅s obligat貌ria. Es far脿 a trav茅s de la p脿gina聽http://www.larutadelatramuntana.com/hoja-de-inscripcion/

Documentaci贸 a adjuntar

1.- Certificat de navegaci贸. Els vaixells amb bandera estrangera presentaran documentaci贸 del registre de l’embarcaci贸 al seu pa铆s.

2.- REBUT en vigor del segur de RC de l’embarcaci贸.

3.- Numero de radiobaliza MMSI

4.- Certificat de rating ORC o RI 2018. Sol路licitar a la Federacion Espanyola de Vela (ORC): telf 鈥 915 195 008 o la Real Associaci贸 Nacional de Creuers (RI): gestion@ranc.es 鈥 93 451 72 88.

5.- Llic猫ncies federatives anuals o v脿lides tan sol per a aquesta regata per a cadascun dels tripulants. Sol路licitar al seu propi club, tramitar a l’oficina de regates durant el proc茅s de registre en el port de sortida o tramitaci贸 on-line: www.vela.cat/uneix-te/38-solmlicital

6.- Comprovant d’ingr茅s bancari per l’import que correspongui segons categoria i eslora en el compte a nom de:

Difusi贸 N脿utica, S.L.
IBAN 脡S 55 0075 0002 2205 0511 1682
BIC CODE: POPUESMM

IMPORTANT: En el concepte de la transfer猫ncia s’introduir脿 el codi RT聽(per identificar que es tracta de la regata Ruta de la Tramuntana) + el nom del vaixell.

TOTA LA DOCUMENTACI脫 haur脿 de remetre’s abans de l’4 de juliol a Difusi贸 N脿utica per e-mail: inscripciones@difusionnautica.com

El Comit猫 de Regata est脿 facultat per rebutjar qualsevol inscripci贸.

Devolucions: Fins al 22 de juny de 2018 es retornar脿 el total de la inscripci贸, restant-li el 15% en concepte de despeses. Del dia 23 al 29 de juny, es retornar脿 el 50% de l’import d’inscripci贸. A partir del 30 de juny NO es far脿 cap tipus de devoluci贸.

Les inscripcions han d’estar en poder de DIFUSI脫 N脌UTICA abans del 4 de juliol 2018, no obstant aix貌 el Comit猫 de Regata, admetr脿 inscripcions amb posterioritat a aquesta data, en cas de no estar cobertes totes les places. El Comit猫 de Regata est脿 facultat per rebutjar qualsevol inscripci贸. La inscripci贸 inclou el dret d’amarrament la borsa del Capit脿 i l’acc茅s de tota la tripulaci贸 al sopar de Benvinguda聽a l’Escala.

CLASSIFICACIONS

Clasificaci贸 General en Temps Compensat en ORC.

Clasificaci贸 General en Temps Compensat en RI.

Clasificaci贸 en Temps Real.

Un iot no podr谩 classificarse en ORC i en RI encara que estigui en posesi贸 de ambd贸s certificats vigents, obligatoriamente abans del pla莽 de tancament d鈥檌nscripci贸 haur脿 d鈥檌nformar en quin sistema vol estar classificat.

Per el Campionat de Catalunya tan sols puntuar脿 la classe ORC.

SEGURETAT

Els iots participants han d鈥檈star equipats amb motor auxiliar, emissora de r脿dio VHF amb un abast m铆nim de 15鈥睲N i l鈥檈quip de seguretat i salvament obligatori per regata costanera segons CCC, exigit per l鈥橝utoritat Mar铆tima. Els iots participants hauran d鈥檈star degudament despatxats.

Per motius Meteorol貌gics o de Seguretat, el Comit猫 de Regata podr脿 ajornar i incl貌s avan莽ar els senyals de llargada amb previ av铆s, a la Reuni贸 de Patrons obligat貌ria, aquesta decisi贸 ser脿 inapel路lable i no subjecta a posteriors propostes.

Totes les embarcacions queden a disposici贸 del Coordinador de Seguretat i Comit茅 de Regata si s贸n sol路licitats per tasques d鈥檃jut i rescat en cas d鈥檈merg猫ncia. Ser脿 responsabilitat de l鈥檃rmador o responsable de cada embarcaci贸 complir amb les normes legals previstes per a les embarcacions d鈥檈sbarjo, tant en car脿cter general com en especial per al seu govern, despatx i seguretat.

PUBLICITAT

D鈥檃cord amb el reglament de la ISAF la Regata ser脿 considerada com a esdeveniment de la classe C.

DRET D鈥橝MARRATGE

Els participants disposaran de dret d鈥檃marratge gratu茂t al Club N脿utic El Bal铆s des del diumenge 2 de juliol de 2017 fins el dia de la sortida, divendres 7 de juliol 2017, i al Club N脿utic L鈥橢scala fins al diumenge 9 de Juliol i descompte del 20% sobre la tarifa vigent al Club N脿utic L鈥橢scala des del dilluns 10 al dissabte 15 de juliol de 2017 (segons disponibilitat de places i pr猫via reserva amb antelaci贸. Indispensable comunicar-ho a Capitania abans de les 20 h. del dia 7/7/2017) a tots els participants arribats al Club N脿utic L鈥橢scala, ja siguin classificats o retirats.

TROFEUS

Trofeus per als tres primers classificats de la Classificaci贸 General en ORC i RI.

Trofeu per el primer classificat en la categoria Golf en RI i per el primer classificat en la categoria Training en RI, sempre que hi hagi un m铆nim de cinc iots inscrits en cada un dels grups.

LLIURAMENT DE TROFEUS

Tindr脿 lloc a l鈥橢scala la tarda del dissabte聽7 de juliol 2017 durant el transcurs de la Recepci贸 de Benvinguda als participants de la Ruta de la Tramuntana.

MODIFICACIONS

Difusi贸n N谩utica, com a Entitat Organitzadora, es reserva el dret de modificar el present Anunci de Regata. En cas de discrep脿ncia entre aquest Anunci i les Instruccions de Regata, prevaldran aquestes 煤ltimes.

RESPONSABILITATS

Difusi贸n N谩utica com a Entitat Organitzadora, Club N脿utic El Bal铆s i 聽el Club N脿utic L鈥橢scala com a Entitats col路laboradores, aix铆 com els organismes i empreses col路laboradores, no assumeixen expressament cap responsabilitat sobre qualsevol accident que pogu茅s produir-se abans, durant o despr茅s de La Regata.

Difusi贸n N谩utica Difusi贸n N谩utica
© DIFUSI脫N N脕UTICA, 2018 - Nota Legal
Powered by Global Net Sports