Noticias

La Ruta de la Tramuntana 2014

La Ruta de la Tramuntana, una de les cites ineludibles del calendari de Regata, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol, divendres 4 i dissabte 5.

La Ruta de la Tramuntana, fidel a la seva cita, sortirà el divendres, dia 4 de juliol, del Club Nàutic El Balís amb arribada al CN L’Escala. Els velers hauran de remuntar la Costa Brava amb un recorregut costaner d’aproximadament 58 milles nàutiques.

Aquest any La Ruta de la Tramuntana, es novament puntuable pel Campionat de Catalunya de Creuers de la Federació Catalana de Vela i pel Circuit ANAM de Regates 2014 de llarga distancia, junt amb La Ruta de la Sal, La Regata del Delta, La Bahia de Pollença i la Regata Canal de Mallorc.

La regata corre sota la fórmula RI per monobucs y MOCRA per multibucs.

XX LA RUTA DE LA TRAMUNTANA 2013

Aquest any, La Ruta de la Tramuntana torna a L’Escala, club que col•labora en aquest esdeveniment, per donar la millor benvinguda als regatistes participants.

Els participants disposareu de dret d’amarratge gratuït al CN el Balís des del diumenge 29 de juny de 2014 fins el dia de la sortida, divendres 4 de juliol, i al CN l’Escala fins diumenge 6 de juliol. I descompte del 15% sobre la tarifa vigent al CN l’Escala des del dilluns 7 al dissabte 12 de juliol de 2014.

La Ruta de la Tramuntana es la regata de creuer de la Costa Brava  en la que hi coincideixen  els millors i més prestigiosos regatistes de Catalunya amb navegants aficionats a la navegació de creuer i a la regata de llarga distància
Es un Raid nocturn, que de Sud a Nord ha de superar una sèrie de dificultats: el delta del Tordera, cap de Tossa, les illes Formigues, els caps de San Sebastià i Begur i prendre l’arribada a L’Escala.

El seu traçat costaner i nocturn la situa com una proba exigent, on cal afinar la tàctica i intuir la situació del vent i en quin moment interessa navegar por fora o costejar.

T’esperem!